Menu
Your Cart

Шаранджийска макара DAIWA EMBLEM 45 SCW QD

Шаранджийска макара DAIWA EMBLEM 45 SCW QD
Нов
Шаранджийска макара DAIWA EMBLEM 45 SCW QD
Доставка
Доставките се извършват с куриерска фирма в работно време от 10:00 до 17:30
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 123263
Продадени продукти: 0
Прегледи на продукти: 682
340.00лв.
Без данък: 340.00лв.

Вече дълги години макарите от серията DAIWA Emblem са символ на надеждност и мощност в шаранджийската общност по цял свят.

Съвременния, нов модел - EMBLEM 45 SCW QD използва иновативна технология Slow Cross Wrap line lay (SCW),благодарение на която oсукването на влакното при навиване е намалено до минимум, подрежданито на навивките на шпулата става перфектно и това позволява замятанe нa още по-далечни дистанции. Водещата, централна ос и изключително дебела и устойчива. Изработена е от неръждаема стомана. И така се превръща в мощен и сигурен елемент, който предлага най-висока сигурност по време на риболов, особено на късите дистанции, когато големите екземпляри трябва безкомпромисно да бъдат насочени към кепа. Сигурната QD авансовата система, позволява моменталаната реакция за корекция на аванса от 0 до МАХ, само с един оборот. В допълнение към тези екстри - клипса е метален с уникалната HIP (high impact) line clip, която меко и сигурно "гаси" удара на оловото в клипса без да се поврежда и къса влакното.

 

Drag power: 15kg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN.