Menu
Your Cart

Условия за ползване

Промяна на цени на стоки


253baits.com има право да променя цените на риболовни принадлежност и риболовни аксесоари  както и на всички такъми за риболов по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то  253baits.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.


Намалените цени на риболовни принадлецност и такъми за риболов се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана.


253baits.com може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната датата на публикация се актуализира. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.


Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП 253baits.com Ви предоставя следната информация:


1. 253baits.com гр. София


2. Основните характеристики на всички риболовни принадлежности, аксесоари за риболов и риболовни такъми като (въдици,макари,влакна, воблери за риболов и др.) са описани в страницата за представяне на съответния продукт .


3. Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.


4. Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките. Те са описани отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.


5. При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.Отказ от поръчани продукти

Потребителя има право да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 (ал.1) от ЗЗП. Това може да се извърши на зададените за контакт в 253baits.com начини. Транспортните разходи при този случай са за сметка на Потребителя и се заплащат на куриера при вземането им за транспортиране обратно на 253baits.com. Платената сума се възстановява на Потребителя според начина на плащане с изключение на транспортните разходи.


При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, 253baits.com се ангажира той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстанови заплатената от Потребителя стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Потребителя е упражнил правото си на отказ.


След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.


При несъответствие на получените продукти с поръчаните 253baits.com заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя.


При липса на поръчни продукти от Потребителя 253baits.com може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако Потребителя откаже да замени продуктите МАГАЗИНА възстановява заплатената сума.


При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN.