Menu
Your Cart

Daiwa Black Widow G50 Carp 3,60м / 3.5LBS - 50мм първи водач

Daiwa Black Widow G50 Carp 3,60м / 3.5LBS - 50мм първи водач
Нов
Daiwa Black Widow G50 Carp 3,60м / 3.5LBS - 50мм първи водач
Доставка
Доставките се извършват с куриерска фирма в работно време от 10:00 до 17:30
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 123259
Продадени продукти: 0
Прегледи на продукти: 91
130.00лв.
Без данък: 130.00лв.

Отличен Шарански прът, който ще ви даде гарантирана мощност и сила, постигане на дълга дистанция при замятане и притежава значителна вградена енергия и еластичност за ефективно морене на рибата при вадене.


Дължина - 3,60м. Предлага се в две акции 3,25 и 3,50LBS.


Тези акции ви позволяват замятания на далечни дистанции с перфектна точност, която направо ще ви изненада. Повече от това, бланката отлично реагира на натоварване и има голяма динамичност на гасене на ударите при "моренето" на рибата, като няма да имате досадни "откачи" и "олабвания". Въдицата е лека, тънка и красива. Водачите са със стоманени рамки и с широки рингове за безпрепятствено пропускане на дебели влакна. Стартовия водач е с 50 мм ринг. Така тази относително евтина въдица ви приближава до премиум моделите на алтернативни марки. В довършение на дизайна на Black Widow, трябва да се отбележи дръжката с "тънък" профил и цял дуплон за сигурен грип.


Перфектно съчетани ЦЕНА / КАЧЕСТВО


Марка: DAIWA

Тип въдица: Шаранджийска въдица

Брой секции: 2

Материал Дръжка: EVA foam


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN.