Menu
Your Cart

Шаранджийска въдица Daiwa LONGBOW DF X45 - 12FT / 3.5Lbs

Шаранджийска въдица Daiwa LONGBOW DF X45 - 12FT / 3.5Lbs
Нов Горещо
Шаранджийска въдица Daiwa LONGBOW DF X45 - 12FT / 3.5Lbs
Доставка
Доставките се извършват с куриерска фирма в работно време от 10:00 до 17:30
 • Наличност: В наличност
 • Модел: 123251
Продадени продукти: 1
Прегледи на продукти: 775
580.00лв.
Без данък: 580.00лв.

Daiwa LONGBOW DF X45 - е ярък образец на внедряването на последните технологии на Daiwa в бланките от премиум моделите в средния ценови клас, където е позициониран Longbow DF X45. Какво означава това? Технологията "Bias Carbon" внедрена в бланките Х45, представлява навиването на карбоновите влакна в няколко пласта, като всеки следващ е разположен под 45 градуса от предишния. Като следствие на този процес, е получена бланка, която има много по малко остатъчни колебания след натоварване - при замятане например, и е с намалено до минимум усукване по оста, което е изключително важно за точността на замятането. Тук прилагаме и коментара на Danny Firebras, който има непосредствено участие в тази разаботка на Daiwa 

Danny read “Just hit the clip at 160 yards with a 4oz lead on the prototype 3.75 x45 Longbow. I could give it more as the rod will take it. They feel light, crisp and powerful; well done!”   

Dany Firebrass каза - Току що ударих клипса на 150 метра с олово 120 грама с прототипа на Longbow X45 - 3,75 Lbs. Повече не мога да натоваря въдица, поне аз не мога. Този модел е лек, жилав и пълен с мощност - отлично изпълнение

За да повишим потенциала на мощността на замятането/катапултирането за кастинга на въдицата, ние намалихме деаметъра и дебелината на материала на бланката на долната секция. Това направи бланката на въдицата по-лека, бърза и намали паразитните колебания след замятане, но не толкова бързо, както при модела Basia. Също така съкращаването на един водач от използваните на 4 броя на Longbow, също допринесоха до намаляване теглото на въдицата.

Made in UK!

 

 • Марка:
  DAIWA
 • Страна на производство:
  UK
 • Тип въдица:
  Шаранджийска въдица
 • Материал Дръжка:
  EVA foam

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN.